Het geheime wapen voor slimme ondernemers
2227.jpeg

VA's

Wil je aan meer klanten komen als VA?

 

Je werkt in je eentje en ook nog eens online, dus hoe kom je aan nieuwe klanten? Best een uitdaging. Met Regelhelden als platform word je makkelijker gevonden door potentiële klanten. We zorgen voor een database met alle beschikbare Nederlandssprekende VA's in Nederland, België en de rest van de wereld. (We zijn dus nog niet live.)

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw vak als VA nóg bekender wordt. En daardoor meer mensen die hun werk willen uitbesteden. Je staat er niet meer alleen voor.

Aanmeldcriteria

  • Je bent hoofdzakelijk VA.
    Ben je eigenlijk tekstschrijver, socialmediamanager of heb je een andere expertise en voer je die óók uit als VA, dan val je niet binnen onze definitie van VA.
  • Je kan er nog andere dingen naast doen (ook in loondienst), maar je profileert jezelf voornamelijk als VA op social media en je website.

Twijfel je of je hieraan voldoet? Mail me even: patty@regelhelden.com

 

GRATIS BASISVERMELDING

Je basisvermelding is en blijft gratis. Hiermee verschijnt een beperkt gedeelte van je informatie op de website. Na inschrijving ontvang je vanzelf alle updates.

Naam *
Naam
http://
 

Wil je meer dan alleen een basisvermelding? Kies dan voor een maandabonnement.

 

Wat krijg je bij je SUPERHERO abonnement?

Een uitgebreid profiel op het platform
Met een betaald abonnement krijg je een uitgebreid profiel met je e-mailadres, social media, plaats, klanten voor wie je werkt of hebt gewerkt, alle soorten werkzaamheden die je doet en expertises die je hebt (en waar je dus op gevonden kan worden door opdrachtgevers), een foto en zelfs je eigen voorstelvideo. Daarnaast wordt je profiel met een SUPERHERO abonnement getoond boven een gratis profiel. Op termijn komen hier ook reviews bij.

 

Wat krijg je bij je MASTERMIND abonnement?

Een uitgebreid profiel op het platform
Met een betaald abonnement krijg je een uitgebreid profiel met je e-mailadres, social media, plaats, klanten voor wie je werkt of hebt gewerkt, alle soorten werkzaamheden die je doet en expertises die je hebt (en waar je dus op gevonden kan worden door opdrachtgevers), een foto en zelfs je eigen voorstelvideo. Daarnaast wordt je met een MASTERMIND abonnement getoond boven een gratis én het SUPERHERO-profiel. Op termijn komen hier ook reviews bij.

Een stok achter de deur
Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt mij. En je Regelhelden-collega’s die worstelen met dezelfde issues.

Online meetingspace
Een fijne, warme plek waar je altijd terecht kunt met je vragen en struggles. Superwaardevol. Handig via Facebook, want daar ben je toch al dagelijks. (Ja, probeer dat maar eens te ontkennen.) 

Elke maand grijp je één missie by the balls
Denk aan Bouw een briljante to-do list, Digitaliseer je administratie en Voed je klanten op. Maar ook aan de slag met bijvoorbeeld MailChimp, Moneybird en Trello. Je krijgt van mij heldere lessen in kleine stappen met praktische tips, checklists, workflows en handige tools. Plus alle ruimte om ermee te oefenen, spelen en experimenteren. 
Extra fijn: je kan ook alle voorgaande missies terugkijken, oppakken en er vragen over stellen.

Tweewekelijkse online intervisie
Je krijgt een uur de ruimte om te sparren met je collega’s, onder mijn begeleiding. Je kan vragen stellen, bespreken waar je mee worstelt en jouw tips en adviezen delen met de andere Regelhelden. Dat doen we met audio en video, dus net echt.

Maandelijkse live meetup
Online is fijn, maar elkaar face-to-face ontmoeten blijft toch de ultieme connectie. De meetups vinden plaats door het hele land, van Groningen tot Maastricht en van Nijmegen tot Den Haag. Per meetup kan het zijn dat je een klein bedrag bijlegt voor koffie en thee.

Een heleboel extra's
So much more to come. :)

 

Hoeveel?

Je krijgt het MASTERMIND abonnement met sparringpartners, maandelijkse missies, een online meetingspace, intervisies, alles vragen wat je maar wilt, liefdevolle support en live meetups voor maar 29 euro per maand (exclusief btw).

Je krijgt het SUPERHERO abonnement met alleen een uitgebreid profiel voor 10 euro per maand (exclusief btw).

Je kan maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 7 dagen, dus je zit nergens aan vast. 

 

Geen enkel risico

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen waarde uit? Laat het me weten binnen 21 dagen na de start van je abonnement. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

 

Heb je vragen?

All you have to do is ask. Mail me: patty@regelhelden.com

 
 

FAQ

Hoe ontvang ik alle missies?
Alle missies verlopen via Facebook. Daar delen we ook onze struggles, vragen, inzichten, tips en resultaten. 

Kan ik eerder missies inzien?
Ja, absoluut. Je kan namelijk eenvoudig de eerdere video's terugkijken en de opdrachten aanpakken in je eigen tempo.

Hoeveel tijd ga ik investeren?
It's up to you. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze missies gigantisch groeien, in kleine stappen. Als je terugkijkt naar toen je begon denk je: wow, wat ben ik ver gekomen en ik had het niet eens in de gaten.

Loopt mijn lidmaatschap automatisch door?
Ja, je lidmaatschap loopt automatisch door. Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur ontvang je vanzelf in je inbox. Je kan je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar mij: patty@regelhelden.com Je hebt een opzegtermijn van 7 dagen, zodat ik de ruimte heb om je verzoek te verwerken.