Over Regelhelden

De site waar opdrachtgevers de juiste VA’s vinden, en VA’s toffe klanten.

Voor opdrachtgevers

Wat is een Virtual Assistant? Eenvoudig gezegd: iemand die je werk uit handen neemt waar je zelf geen zin in of tijd voor hebt, zodat jij kunt focussen op het echte werk. Je bent niet voor niets je eigen bedrijf begonnen. Moet je al die randwerkzaamheden echt zelf doen? (Spoiler alert: nee.)

Hoe vind je dan een goede Virtual Assistant voor jouw business? Je bent al op de juiste plek. Regelhelden.com is een open database waarin je kunt zoeken, lezen en kijken totdat het klikt met de juiste VA voor jou. Het is ontzettend belangrijk om iemand te vinden met wie je een persoonlijke match hebt, omdat je vaak langere tijd samenwerkt. We richten ons op nederlandssprekende VA’s uit Nederland of België.

Regelhelden.com doet geen kwaliteitscheck. De factoren voor goede kwaliteit zijn oneindig, complex en voor iedereen weer anders. We houden het graag eenvoudig. Je kunt dit zelf ondervangen door een proefopdracht te doen met de VA’s die je hebt geselecteerd.

Daarnaast ervaren we dat VA’s echt van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je team. We communiceren daarom geen uurtarieven lager dan 40 euro.

Als laatste kun je op Regelhelden.com geen opdrachten of vacatures uitzetten. Onze ervaring is dat daar soms meer dan 70 reacties op komen en je bijna weer een VA nodig hebt om door alle sollicitatiemails en cv’s te ploegen. Daar wordt niemand blij van. Wij draaien het om. Regelhelden.com brengt rust in het matchen. Onze Regelhelden laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Jij hoeft alleen maar rond te kijken en checken of het goed voelt.

Regelhelden.com is niet alleen een database. We geven ook het VA-vak een boost. We hebben een community en organiseren workshops, trainingen, webinars, intervisies en jaarlijks een groot live festival. De VA’s ontwikkelen zich op persoonlijk en zakelijk gebied en die kwaliteit zie jij terug in de samenwerking. Level up!

Hoe vind je de juiste VA voor jou? Lees onze complete handleiding Alles wat je moet weten over werken met een VA (maar dan ook écht alles).

Voor Virtual Assistants

Als VA doe je je best om in beeld te komen bij nieuwe klanten. Netwerken, social media, speeddaten. Maar een extra etalage kan nooit kwaad, toch?

Die etalage is Regelhelden.com voor je.

Als VA kun je je aanmelden om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Met de betaalde abonnementen kom je bovenaan in de zoekresultaten en krijg je zelfs toegang tot de online community waarin je kan sparren, vragen stellen en samenwerken. Je hoeft het dus niet alleen te doen. We’re in this together.

Wil je nog meer halen uit je ondernemerschap? Je kan ook 1-op-1 aan de slag met mij. Lees meer.

Podcast

Sinds 3 september 2018 hebben we onze eigen Regelhelden Podcast. Speciaal voor VA’s. Elke twee weken kun je lekker chill luisteren naar interviews met toffe ondernemers en onze eigen VA’s, boordevol inzichten, tips en een andere blik op het runnen van je business. Luister via Apple, Stitcher of SoundCloud.

In de media

Team

Ik bied jou als Regelheld graag zoveel mogelijk waarde. Daarom heb ik de tofste experts om me heen verzameld die je verder op weg helpen, voor jezelf én voor je klanten.

Janneke Boerman

Algemene voorwaarden zijn niet algemeen. Ze zijn persoonlijk. En liefst in begrijpelijke taal. Dat is de missie van jurist Janneke.

Lees meer op metrechthelder.nl

Daphne Lie

Daphne is als financieel adviseur helemaal thuis in online werken, Moneybird-expert en Profit First Professional. Retehandig dus.

Lees meer op d-ly.nl

Muriël Versluis

De SalesDIVA. Need I say more?

Lees meer op salesdiva.nl

Laura Jacob & Ingrid Staal

Chatbots, websites en everything tech. Deze dames halen de nerd in jou naar boven.

Lees meer op virtualflow.nl

Cilla Schot

Lekker kunnen schrijven. Dat de woorden soepel uit je toetsenbord vloeien. Yes please.

Lees meer op hoofdletterc.nl

Davidson Rodrigues

Video’s maken eng? Dat hoeft helemaal niet. Davidson weet alles over hoe je dat makkelijk en eenvoudig doet.

Lees meer op davidsonrodrigues.nl

Wie zit erachter?

_Patty Golsteijn ROUND

Patty Golsteijn

a.k.a. Miss Cut The Crap

In 2010 startte ik als zzp’er en vanaf 2011 als Virtual Assistant. Dat liep zo goed dat het uitgroeide tot een bedrijf met vier VA’s die voor mij werkten: Regelhelden. In 2014 stopte ik als VA.

Ik voelde dat ik nog niet klaar was met Regelhelden. Er moest nog iets mee gebeuren. Ik zocht naar eenvoud, overzicht en gemak. Ik stuitte op Woordkunstenaars.nl voor tekstschrijvers en dacht: dit is het! Ik ben ontzettend dankbaar voor de samenwerking.

Ik heb een groot netwerk met VA’s en ondernemers en organiseerde het Virtual Assistant Festival in 2017. Regelmatig kreeg ik de vraag: “Patty, ik zoek een VA, bij wie moet ik zijn?” Nu kan iedereen terecht op Regelhelden.com.

Naast Regelhelden leer ik zelfstandig professionals hoe te kappen met alle crap in hun business en hun leven. Schrappen, vereenvoudigen, automatiseren, uitbesteden. In die volgorde.

Meer over mij lees je op pattygolsteijn.nl.

Heb je vragen? Mail me gerust: moc.n1582882455edleh1582882455leger1582882455@ytta1582882455p1582882455