Over Regelhelden

De site waar opdrachtgevers de juiste VA’s vinden, en VA’s toffe klanten.

Voor opdrachtgevers

Wat is een Virtual Assistant? Eenvoudig gezegd: iemand die je werk uit handen neemt waar je zelf geen zin in of tijd voor hebt, zodat jij kunt focussen op het echte werk. Je bent niet voor niets je eigen bedrijf begonnen. Moet je al die randwerkzaamheden echt zelf doen? (Spoiler alert: nee.)

Hoe vind je dan een goede Virtual Assistant voor jouw business? Je bent al op de juiste plek. Regelhelden.com is een open database waarin je kunt zoeken, lezen en kijken totdat het klikt met de juiste VA voor jou. Het is ontzettend belangrijk om iemand te vinden met wie je een persoonlijke match hebt, omdat je vaak langere tijd samenwerkt.

Regelhelden.com doet geen kwaliteitscheck. De factoren voor goede kwaliteit zijn oneindig, complex en voor iedereen weer anders. We houden het graag eenvoudig. Je kunt dit zelf ondervangen door een proefopdracht te doen met de VA’s die je hebt geselecteerd.

Daarnaast ervaren we dat VA’s echt van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je team. We communiceren daarom geen uurtarieven lager dan 40 euro.

Als laatste kun je op Regelhelden.com geen opdrachten of vacatures uitzetten. Onze ervaring is dat daar soms meer dan 70 reacties op komen en je bijna weer een VA nodig hebt om door alle sollicitatiemails en cv’s te ploegen. Daar wordt niemand blij van. Wij draaien het om. Regelhelden.com brengt rust in het matchen. Onze Regelhelden laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Jij hoeft alleen maar rond te kijken en checken of het goed voelt.

Regelhelden.com is niet alleen een database. We geven ook het VA-vak een boost. We hebben een community en organiseren workshops, trainingen, webinars, intervisies en een groot live festival. De VA’s ontwikkelen zich op persoonlijk en zakelijk gebied en die kwaliteit zie jij terug in de samenwerking. Level up!

Voor Virtual Assistants

Als VA doe je je best om in beeld te komen bij nieuwe klanten. Netwerken, social media, speeddaten. Maar een extra etalage kan nooit kwaad, toch?

Die etalage is Regelhelden.com voor je.

Als VA kun je je aanmelden om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Met de betaalde abonnementen kom je bovenaan in de zoekresultaten en krijg je zelfs toegang tot de online community waarin je kan sparren, vragen stellen en samenwerken. Je hoeft het dus niet alleen te doen. We’re in this together.

Team

Ik bied jou als Regelheld graag zoveel mogelijk waarde. Daarom heb ik de tofste experts om me heen verzameld die je verder op weg helpen, voor jezelf én voor je klanten.

Manon Toma

Jezelf onderscheiden ten opzichte van andere VA’s? Manon is totally into personal branding en digital design.

Lees meer op manontoma.nl

Janneke Boerman

Algemene voorwaarden zijn niet algemeen. Ze zijn persoonlijk. En liefst in begrijpelijke taal. Dat is de missie van jurist Janneke.

Lees meer op metrechthelder.nl

Daphne Lie

Daphne is als boekhouder helemaal thuis in online werken, Moneybird-expert en trainer-in-opleiding voor Profit First. Retehandig dus.

Lees meer op d-ly.nl

Iris Barzilay en Margreet Jacobs

Deze energieke chicks knallen van je scherm met video, vloggen en pitchen.

Lees meer op jebesteindruk.nl

Wie zit erachter?

_Patty Golsteijn ROUND

Patty Golsteijn

a.k.a. Miss Cut The Crap

In 2010 startte ik als zzp’er en vanaf 2011 als Virtual Assistant. Dat liep zo goed dat het uitgroeide tot een bedrijf met vier VA’s die voor mij werkten: Regelhelden. In 2014 stopte ik als VA.

Ik voelde dat ik nog niet klaar was met Regelhelden. Er moest nog iets mee gebeuren. Ik zocht naar eenvoud, overzicht en gemak. Ik stuitte op Woordkunstenaars.nl voor tekstschrijvers en dacht: dit is het! Ik ben ontzettend dankbaar voor de samenwerking.

Ik heb een groot netwerk met VA’s en ondernemers en organiseerde het Virtual Assistant Festival in 2017. Regelmatig kreeg ik de vraag: “Patty, ik zoek een VA, bij wie moet ik zijn?” Nu kan iedereen terecht op Regelhelden.com.

Naast Regelhelden leer ik zelfstandig professionals hoe te kappen met alle crap in hun business en hun leven. Schrappen, vereenvoudigen, automatiseren, uitbesteden. In die volgorde.

Meer over mij lees je op pattygolsteijn.nl.

Heb je vragen? Mail me gerust: moc.n1519204523edleh1519204523leger1519204523@ytta1519204523p1519204523