Wil je meer klanten krijgen als Virtual Assistant?

Op Regelhelden.com maak je jezelf zichtbaar voor nieuwe klanten.
Wil je meer? In onze MASTERMIND-community helpen we om jouw business te groeien.

“In een half jaar tijd heb ik met mijn MASTERMIND-abonnement al zeker 10 klantaanvragen gehad, waarvan 5 ook echt klant zijn geworden. Met name sinds ik ben gaan gastbloggen voor Regelhelden, zie ik een stijging in het aantal klantaanvragen. Echt heel gaaf om te zien!”
— Renske Holwerda

“Het voelt fijn om toch een soort collega’s te hebben. Ik had niet verwacht dat zo fijn te vinden én ik had niet verwacht het online te vinden. Omdat ik tot nu toe mijn klussen gewoon erbij deed, zonder door te hebben dat ik eigenlijk parttime VA was, had ik me nooit ergens aangemeld of contact gelegd. Nu voelt het dus alsof ik in een warm bad ben gestapt.”
— Ayla Körner

“Het voelt als een warm bad. De vele extra’s zoals de intervisie, live meetings en Q&A met experts zijn steeds weer een cadeautje. Het is het meer dan waard!”
— Ilona Schuyzeman-Heerink

“Patty is een topper, ze heeft een leuke en unieke stijl, lekker Cut the Crap! Ze geeft goede tips en feedback, we pakken elke maand een missie aan, hebben live meetings, intervisies en leuke webinars over interessante onderwerpen die we goed kunnen gebruiken in onze business. I love it!”
— Peggy Peerboom

“Regelhelden is voor mij de number 1 community voor VA’s. De vibe binnen de community is super. Iedereen is bereid om elkaar te helpen, om ervaringen uit te wisselen, om te sparren en te brainstormen. Ontzettend waardevol allemaal en het helpt mij enorm om mij verder te ontwikkelen als VA.”
— Ingrid Meijer

“De mogelijkheden die het platform biedt geven me een soort teamgevoel.”
— Jenny Lenting 

SIDEKICK
Laat jezelf zien

Beperkt profiel

0
euro per maand
SUPERHERO
Level up

Uitgebreid profiel

Reviews van klanten

Feedback op je profiel

Hoger in zoekresultaten

19
euro per maand
OF
99
euro per halfjaar
(je krijgt 15 euro korting)
MASTERMIND
Save the world!

Uitgebreid profiel

Reviews van klanten

Feedback op je profiel

Bovenaan in zoekresultaten

Roulerend op homepage

Online community

Maandelijks thema

Online sessies

Q&A’s met experts

En nog veel meer…

29
euro per maand
OF
149
euro per halfjaar
(je krijgt 25 euro korting)

Alle prijzen zijn exclusief btw. Je abonnement is op elk moment opzegbaar, met een opzegtermijn van 14 dagen.

Veelgestelde vragen
Staat je vraag er niet bij? Mail naar patty@regelhelden.com

Hoe vinden opdrachtgevers mij op Regelhelden.com?

We zetten zoekmachine-optimalisatie en online advertising in om opdrachtgevers naar de website te brengen. Daar kunnen ze jou op verschillende manieren vinden met de zoek- en filterfuncties op de website.

Je kunt ook direct in beeld komen, omdat we pagina’s samenstellen van selecties van VA’s, waarop opdrachtgevers rechtstreeks zullen ‘landen’. Denk aan VA’s uit een bepaalde plaats of met een bepaalde specialisatie.

Naast geautomatiseerde acties vinden we een persoonlijke aanpak ontzettend belangrijk. We organiseren daarom ook webinars, workshops, Q&A-sessies, lezingen en andere events voor ondernemers die werk willen uitbesteden of daar nog over twijfelen. VA’s met een MASTERMIND-abonnement krijgen hierbij extra kansen om zichzelf te laten zien.

Kan iedereen zich aanmelden op Regelhelden.com?

We hanteren een paar eenvoudige criteria.

  • Je bent zelfstandig Virtual Assistant.
  • Dat is je hoofdactiviteit of één van je je hoofdactiviteiten.
  • Dat blijkt duidelijk en prominent uit je website of LinkedIn-profiel.
  • Je communiceert op onze site geen uurtarieven onder € 40.

Werkt Regelhelden.com net als Freelance.nl, Moneypenny en vergelijkbare sites?

Nee. Natuurlijk kunnen opdrachtgevers via onze site met meerdere VA’s contact zoeken. Maar Regelhelden.com is niet bedoeld voor het blind uitzetten van low-budget aanvragen onder honderden of zelfs duizenden VA’s tegelijk.

Daarnaast zijn we bewust geen uitzendbureau of matchingbureau. Je maakt zelf afspraken met de opdrachtgevers die bij je aankloppen via Regelhelden.com. Jij hebt de touwtjes in handen over je eigen leven en business en dat houden we graag zo.

Wat moet ik me voorstellen bij die online community?

Virtual Assistant kan een solistisch vak zijn. Onze online community is een fijne, warme plek waar je altijd terecht kunt met je vragen en struggles. Tweewekelijks houden we een online intervisie. Daarnaast zijn er Q&A’s met experts. Plus live meetups. Superwaardevol.

Allemaal handig via Facebook, want daar ben je toch al dagelijks. (Ja, probeer dat maar eens te ontkennen.)

Hoe kunnen opdrachtgevers contact met mij opnemen?

Je profiel op Regelhelden.com bevat al je contactgegevens, inclusief een link naar je website. Opdrachtgevers kunnen je dus gewoon direct mailen of bellen.

Ik wil bepaalde contactinfo juist niet laten zien. Kan dat?

Ja, je kunt ervoor kiezen om je telefoonnummer en/of e-mailadres niet te laten zien. In dat geval kan een opdrachtgever je een bericht sturen via een speciaal formulier bij je profiel. Je ontvangt dat bericht per e-mail. Overigens: we beschermen je e-mailadres tegen spambots door het te versleutelen.

Hoe beheer ik mijn profiel op Regelhelden.com?

Je krijgt een inlog waarmee je alle informatie in je profiel op Regelhelden kunt invullen en op elk moment bewerken.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt via automatische incasso, per maand of halfjaar vooruit. Je ontvangt altijd een digitale factuur voor je administratie.

Kan ik makkelijk upgraden, downgraden of opzeggen?

Ja, ja en ja. Dat regel je met een paar muisklikken via je Regelhelden-account. Of je stuurt ons gewoon een mailtje. Alle abonnementen zijn op elk moment opzegbaar, met een opzegtermijn van 14 dagen.