Linda Snijders

Linda Snijders | 's-Gravendeel

★★★★☆ Op basis van 7 testimonials

E-mailmarketing saai, ingewikkeld en helemaal niet jouw ding? Ik help je graag!

Hi mooie intuïtieve ondernemer,

Hoe is het ECHT met je?

Is (het runnen van) jouw bedrijf nog een feestje? Of raak jij afgeleid door al die dingen die je gratis bij het ondernemerschap krijgt? Werken aan je (online) zichtbaarheid. Lanceren van je producten en diensten. Marketingstrategieën.

Het hebben van een eigen bedrijf is niet altijd een feest. Het kan ook vermoeiend zijn. Niet vanwege de vrijheid die je hebt, maar omdat je werkelijk O V E R A L verantwoordelijk voor bent.

Het ene moment ben je coach, dan weer boekhouder, secretaresse of social media expert. Als je je nu eens in tweeën kon splitsen. Of nog beter; uitbesteden. Dan kon je de taken verdelen. En de dingen waar je geen zin in had ‘over de schutting’ gooien.

Mag ik me aan je voorstellen?
Ik ben Linda Snijders. Active Campaign Junkie:-)
Ik hou van techniek, automatiseren en structuur aanbrengen. Ik neem graag jouw technische abracadabra van je over. Daar word ik dus blij van:-)

Mijn expertise
Ik help jou om meer uit jouw e-mailmarketing te halen. Samen zorgen we voor flow in jouw aanbod, zodat je jouw volgers als het ware kunt meenemen van het ene product naar het andere.

Ik richt mij op ondersteuning voor intuïtieve ondernemers die werken met Active Campaign.

Waarom juist intuïtieve ondernemers? Omdat ik als geen ander weet ontzettend hoe frustrerend het is om ‘in je hoofd’ te leven en werken.

Ik ben net als jij intuïtief ondernemer. Ik kijk naar jou als persoon. Wie ben jij? Wat heb je voor bedrijf? Hoe kunnen we dat vertalen in bijvoorbeeld een (marketing) strategie? Want wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou.

Ondanks dat jouw expertise niet mijn expertise is, hebben wij zeker 1 ding gemeen. Het liefste houden we ons bezig met hartzaken: het helpen van klanten.

Wat kan ik voor je betekenen?
Ik help je om jouw stem en jouw vibe te laten horen / zien in je (e-mail)marketing. Jij zorgt voor de content. Ik regel de techniek achter de schermen.

Dit is wat ik voor je kan doen:
– inrichten van Active Campaign

– versturen van campagnes via Active Campaign

– automatiseren van processen (= automations)

– verbeteren van open rate (openen) van je campagnes, zodat je aanbod nóg beter kunt afstemmen op jouw doelgroep

Naast het uitvoeren van de (technische) werkzaamheden ben ik ook graag jouw sparringspartner, zodat jij je te gekke hersenspinsels gaat omzetten naar concrete producten. Ik ben geen u vraagt, wij draaien VA. Als ik denk dat iets niet bij jou past, hoor je dat van me. Op een subtiele manier, of course:)

Van de rol als sparringspartner gaat mijn hart sneller kloppen. Bij de uitvoering kan ik mijn expertise van Active Campaign gebruiken. Maar er gaat niets boven het werken vanuit je hart. Om samen te werken aan een (soms nog vaag) idee en dat uit te werken naar een concreet product dat helemaal bij jou past (en dus ook verkoopt).

Samen brengen we meer flow aan tussen je producten en diensten. Zodat je fans zien wie jij bent en met je willen werken. Je zult merken dat werken aan je bedrijf echt een feest is :-)

Er zijn verschillende manieren om met mij te werken. Van exclusief 3 maanden of 6 maanden traject, 1-op-1 Live dag, langdurig – of op projectbasis. Kijk wat bij jou past.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

Liefs,
Linda Snijders

Soort werkzaamheden

Soort werkzaamheden

Er is geen enkele VA die alles kan. Kies de meestvoorkomende werkzaamheden om tot een betere selectie te komen.

 • Communicatie
 • Dataverwerking
 • Marketing
 • Nieuwsbrieven
 • Online marketing
 • Online tools
 • Planning en processen

Uurtarief (excl. btw)

Over uurtarieven

Niet alle VA's werken met een uurtarief, maar op Regelhelden.com vragen we VA's toch hun tarief in de onderstaande uurtariefgroepen aan te duiden. Zo krijg je een globale indruk van het prijsniveau van de Regelhelden en kun je vergelijken. Een VA kan met haar tarieven in meerdere tariefgroepen vallen (bijvoorbeeld voor verschillende soorten werkzaamheden), maar ze kan er ook voor kiezen om haar tarief niet te tonen.

 • 45-50
Er zijn verschillende manieren om met mij te werken. Van exclusief 3 maanden of 6 maanden traject, 1-op-1 Live dag, langdurig - of op projectbasis. Voor meer informatie of een offerte neem contact met mij op.

Werkt op locatie

Werkzaamheden op locatie

Vind je het toch prettig als een Regelheld af en toe bij je op locatie werkt? Hieronder kun je daarop filteren.

 • In overleg

Interessegebieden

Interessegebieden

Vind je het een pre als een VA affiniteit of ervaring heeft met jouw branche? Maak hieronder je selectie.

 • Culinair
 • Interieur & design
 • Kinderen & jongeren
 • Lifestyle
 • Maatschappelijk
 • Ouderschap & opvoeding
 • Religie & spiritualiteit

Tools

Tools

Hieronder staan de meestgevraagde tools door opdrachtgevers. Welke kennis heeft jouw VA nodig?

 • ActiveCampaign
 • Asana
 • Buffer
 • Canva
 • Hootsuite
 • MailBlue
 • Trello
 • WordPress

Rollen

Rollen

Een Regelheld kan regelen op meerdere niveaus. Welke heb je nodig?

 • Uitvoeren
 • Meedenken
 • Sparren

Samenwerkingsvorm

Samenwerkingsvorm

Eenmalig, korte termijn, lange termijn, doorlopend? Het kan allemaal.

 • Projectbasis
 • Abonnement

Klanten

Linda werkt en werkte onder andere voor:

Irene Janssen, Doelgerichte Coaching - Evelien Bijl, Speak your brand - Alies Dorgelo, Kids Awareness Club - Anna van Remundt, Studio LightWork - Delphine Ghekiere, Eventgoodies / Samirasalman.nl - Samira Salman

Testimonials (7)

 • Anke Verbruggen - Anke Verbruggen

  ★★★★☆

  Ik heb met heel veel plezier met Linda samenwerkt. Het was voor mij een verademing om haar in mijn team te hebben. Dingen die mij veel energie kosten, doet zij moeiteloos. Ze heeft oog voor detail, processen en tijdsplanningen. Allemaal dingen waar ik zelf minder goed in ben en die ik het liefst uitbesteed. Linda is een vrouw van haar woord, je kunt op haar bouwen als ze zegt dat ze iets uit handen neemt. Ook is ze super loyaal aan jou & jouw bedrijf en begrijpt ze jouw drive om te willen groeien met je bedrijf. Onze wegen scheidden, wegens een koerswijziging van mijn kant. Maar ik denk absoluut met warme gevoelens terug aan onze samenwerking. Ik gun Linda de leukste klanten. Als jij denkt dat je daar een van bent, zou ik absoluut contact met haar opnemen.

  Anke Verbruggen
  Mental coach

 • Studio Lightwork - Delphine Ghekiere

  ★★★★★

  Werken met Linda als VA is een verademing. Ze luistert naar wat je noden zijn en waar je tegenaan loopt en brengt orde en structuur in de chaos. Linda voert niet alleen nauwkeurig uit, ze denkt met je mee over marketing campagnes, automatisering, hoe je efficiënter kan werken. Daarbovenop is Linda een kei in Active Campaign. Linda nam de techniek en stippelde de workflow achter de schermen mee uit zodat ik mij kon focussen op mijn kerntaak.

 • Saskia Mardi - Saskia Mardi

  ★★★★★

  Samen met een van mijn klanten ben ik bezig met het opzetten van verschillende automations in ActiveCampaign. Wij hadden de mogelijkheden van het programma heel erg onderschat en kwamen er snel niet uit. Voordat we teveel tijd hier aan zouden verspillen hebben we hulp gezocht. Via via werden we door verwezen naar Linda. Want als het om Active Campaign gaat, "moet je bij Linda zijn".

  Snel hadden we samen een middag ingepland om aan de slag te gaan. Linda kwam bij ons langs om ons wegwijs te maken door Active Campaign en de problemen die er waren zoveel mogelijk op te lossen.

  Het was zo'n opluchting voor zowel mij als mijn klant dat Linda alles in Jip-en-Janneke-taal kon uitleggen. Ze wist ter plekke onze frustraties op te lossen zodat we verder konden met het lanceren van het product. Hierdoor hebben we veel tijd, geld en stress kunnen besparen. Ik zou iedereen die in de knoop zit met Active Campaign aanraden om meteen te stoppen met tijd verspillen en snel Linda bellen!

 • ALIESDORGELO.NL - Alies Dorgelo

  ★★★★★

  Nadat ik besloot van Mailchimp over te stappen naar Active Campaign liep ik al snel tegen de grenzen van mijn technische kennis aan. Ik vond Linda, skypte met haar en dat voelde meteen goed en vertrouwd. Zij zou het regelen voor mij, en dat deed ze. Ik vind het prettig om zaken waar ik zelf te lang mee bezig uit te besteden aan iemand die wél kennis van zaken heeft. Linda is die persoon. Ze werkt snel, gestructureerd en niet onbelangrijk: ze denkt mee en is nergens te beroerd om een extra stap te zetten. We hebben samen fase 1 afgerond, maar fase 2 komt alweer om de hoek kijken en dan weet ik bij wie ik moet zijn!

 • Kids Awareness Club - Anna van Remundt

  ★★★★★

  Linda is heel fijn om mee samen te werken. Ze is een fijne sparringspartner en weet het ook om te zetten in de technische acties in Active Campaign. Haar open, zachte, eerlijke persoonlijkheid in combinatie met haar technische kennis maakt Linda voor mij een verrijking van het virtuele Kids Awareness Club team. Zo kunnen we samen verder groeien.

 • Tulalife - Martine Keukenkamp

  ★★★★★

  Ik had een paar mailfunnels opgezet, maar ik ben geen online marketeer en ik zag op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Mijn VA raadde me aan om met Linda contact op te nemen en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Linda heeft me met haar Quick scan heel snel en goed geholpen om meer overzicht te krijgen, mijn automatiseringen te stroomlijnen en te versimpelen. Zo fijn! Linda denkt goed mee, is pro-actief en ook nog eens een heel fijn persoon om mee te werken. Dank je wel Linda- ik gun iedereen een VA zoals jij!

 • Daphne Schipper ~ Intuïtie coach - Daphne Schipper

  ★★★★★

  Al een paar jaar gebruik ik ActiveCampaign, alleen nog lang niet hoe het zou kunnen. Tips, tricks, EN vooral hoe hou ik AC nou overzichtelijk? Door middel van de quickscan van Linda, die zij vooraf aan de 1 op 1 sessie had gedaan, kon ik in 1 oogopslag zien hoe mijn AC eruit ziet en wat Linda mij adviseert wat er anders kan. Bijvoorbeeld; welke tags zijn er allemaal, welke lijsten, wat er verbeterd of anders kan. Super handig en fijn, ook om in de toekomst mijn AC beter te kunnen beheren. Samen met Linda ben ik later door mijn AC gelopen en heeft ze mij ook laten zien hoe makkelijk ik bepaalde wijzigingen zelf kan doen.

  De reden waarvoor ik bij Linda heb aangeklopt is dat ik haar al even volgde. Haar energie en 'simplicity' sprak mij erg aan en reallife blijkt dit ook nog zo te zijn. Een frisse wind, kundig, oprecht en duidelijk, ja dat is Linda. Oja, ook met humor, heel fijn om mee samen te werken!

  Wil je meer uit jouw AC halen, overzichtelijk (laten) maken en/of vereenvoudigen? Dan zou ik zeker naar Linda gaan.

Stuur Linda een bericht

Je bericht wordt direct naar Linda gemaild. Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.