Peggy Peerboom

Office Support Limburg | Maastricht

★★★★☆ Op basis van 20 testimonials

Word je gék van je financiële administratie? Ik geniet ervan en help je graag.

Laat jij omzet liggen omdat je teveel tijd kwijt bent aan randwerkzaamheden? Wil je meer tijd besteden aan je klanten of je ambitieuze plannen uitwerken?

Ik help je graag. Ik neem niet alleen taken over, maar kijk ook hoe we werkzaamheden kunnen structureren en automatiseren. Zodat het jou minder tijd en geld kost.

Ik ben een expert in de financiële administratie, maar daarnaast kun je nog meer taken aan mij uitbesteden. Ik ben jouw officemanager op afstand. Gezien mijn jarenlange ondernemerservaring (sinds 2007) ben ik vrij allround inzetbaar. Ik leer snel en maak me snel iets eigen.

Verwerk je je boekhouding nog in Excel? Heb je nog alles in klappers zitten? Elk kwartaal weer een drama om je btw-aangifte te doen? Door je administratie aan een (online) boekhoudprogramma te koppelen, kun je je boekhouding vrijwel automatiseren en digitaliseren. Zo heb je altijd inzicht in je actuele omzetcijfers en je openstaande facturen. Je btw-aangifte wordt een eitje en die klappers heb je ook niet meer nodig. Geen gedoe meer met Excel.

Ik ben groot fan van Moneybird en help je graag bij het inrichten en eigen maken van het systeem. Hierin geef ik ook workshops. Ik leg je het systeem van A t/m Z uit en we richten het gelijk goed in. Zo kun je optimaal gebruik maken van Moneybird en er alles uit te halen om je administratie grotendeels te automatiseren.

Een goed ingerichte administratie bespaart je tijd, geld, frustratie en gedoe met de belastingdienst.

Sinds april 2017 ben ik officieel Moneybird Adviseur.

Wie ben ik?
In 2007 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet, eerst als eigenaar van een succesvolle textieldrukkerij en sinds januari 2017 als Virtual Assistant.
In de textieldrukkerij was ik verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering; inkoop, verkoop, klantcontact (telefonisch, per mail en face-to-face), financiële administratie, boekhouding en webshop.

Dus ik weet waar je als ondernemer mee worstelt en wat er bij een eigen bedrijf komt kijken. Ook ik was die drukke ondernemer:
* die geleefd werd door de waan van de dag.
* die het gevoel had achter de feiten aan te lopen, ondanks de drukte en goede resultaten.
* die dacht alles zelf te moeten doen en moeite had met uitbesteden

Daarom vind ik het nu super om als VA andere ondernemers te helpen om hun business efficiënter en effectiever in te richten. Ik geniet ervan om mee te denken, te sparren en als team te werken aan de groei van jouw bedrijf. Samen creëren we een succesvol (online) bedrijf met minder stress en een goede balans tussen werk en privé.

Ook al ben je ZZP’er, je hoeft het niet alleen te doen.

Voor reviews check ook mijn website, FB pagina of LinkedIn.

Ben je enthousiast geworden en nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Tot snel ;)

Soort werkzaamheden

Soort werkzaamheden

Er is geen enkele VA die alles kan. Kies de meestvoorkomende werkzaamheden om tot een betere selectie te komen.

 • Dataverwerking
 • Financiële administratie
 • Marketing
 • Officemanagement
 • Online tools
 • Sales

Uurtarief (excl. btw)

Over uurtarieven

Niet alle VA's werken met een uurtarief, maar op Regelhelden.com vragen we VA's toch hun tarief in de onderstaande uurtariefgroepen aan te duiden. Zo krijg je een globale indruk van het prijsniveau van de Regelhelden en kun je vergelijken. Een VA kan met haar tarieven in meerdere tariefgroepen vallen (bijvoorbeeld voor verschillende soorten werkzaamheden), maar ze kan er ook voor kiezen om haar tarief niet te tonen.

 • 45-50
 • 50 >
Ik werk met maandabonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Met een langdurige samenwerking kunnen we structureel aan de groei van jouw bedrijf werken. Zo zetten we echte stappen en is onze samenwerking het meest waardevol. Bovendien weten we beiden precies waar we aan toe zijn. Jij weet dat ik die uren voor jou ‘reserveer’ en ik weet hoeveel uren ik nog beschikbaar ben voor andere opdrachten. Wil je liever uurtje factuurtje of een strippenkaart, ook dat is mogelijk! Zelfs voor tijdelijke projecten kun je bij mij terecht en ter vervanging van vakantie of ziekte.

Werkt op locatie

Werkzaamheden op locatie

Vind je het toch prettig als een Regelheld af en toe bij je op locatie werkt? Hieronder kun je daarop filteren.

 • Ja

Interessegebieden

Interessegebieden

Vind je het een pre als een VA affiniteit of ervaring heeft met jouw branche? Maak hieronder je selectie.

 • Business-to-business
 • Business-to-consumer
 • Culinair
 • E-commerce
 • Financieel
 • Horeca
 • Training & coaching
 • Vakantie & vrije tijd
 • Wonen

Tools

Tools

Hieronder staan de meestgevraagde tools door opdrachtgevers. Welke kennis heeft jouw VA nodig?

 • Canva
 • MailChimp
 • Moneybird
 • Toggl
 • Trello
 • WordPress

Rollen

Rollen

Een Regelheld kan regelen op meerdere niveaus. Welke heb je nodig?

 • Uitvoeren
 • Meedenken
 • Sparren

Samenwerkingsvorm

Samenwerkingsvorm

Eenmalig, korte termijn, lange termijn, doorlopend? Het kan allemaal.

 • Uurbasis
 • Strippenkaart
 • Projectbasis
 • Abonnement

Klanten

Peggy werkt en werkte onder andere voor:

Suze Maclaine Pont, Christien Woltjer Online Business Manager, Jeffrey Habets - VI Technologies, Stijn & Rogier - The Next Trainer, Josien Westveer - Boerderijopvang, Richard Westveer - Pure Oliën, Lisette Tol - De Ontspannen Ondernemer Business Coaching, Hilde Radt - Financieel Businesscoach, Marieke Wijnbeld - MAAT Juridische Diensten, Babette Kessels Plantaardig Vormgeefster, Karen Ottenhof - Hypotheekshop Voerendaal, Mea Willart begeleiding bij verlies en verandering, Miranda Haas - Magic Nails, Corina Schenk - Briedis

Hieronder zie je voorbeelden van het werk van Peggy

Testimonials (20)

 • Echt Presenteren - Martiena de Graaf

  ★★★★★

  Peggy is een vooruitstrevende VA! Ze heeft voor mij moneybird opgezet, waardoor ik meer grip krijg op mijn cijfers. Haar werkwijze juich ik ontzettend toe, omdat zij ook echt met je meedenkt met jou en de onderneming. Peggy is zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!

 • Simons Academy - Bianca Simons

  ★★★★★

  Ik ben heel goed geholpen door Peggy met het opzetten van een salespagina met een eenmalig product. Als ik het alleen had moeten doen dan was ik twee dagen verder geweest. Dus veel tijd en energie gespaard! Dank je wel Peggy! Ik weet je te vinden.

 • VA Benne Support - Liesbeth de Korte

  ★★★★☆

  Ik krijg meer en meer klanten die met Moneybird werken en het voelde voor mij niet goed dat ik niet alle ins and outs van dit boekhoudprogramma wist. Peggy heeft me in een 3 uur durende privé training alles van Moneybird laten zien en ik heb dingen geleerd die superhandig zijn. Bedankt Peggy, ik ga nu met vertrouwen voor mijn klanten aan de slag.

 • Ing’s Bizz - Ingrid Serraarens

  ★★★★★

  Peggy neemt je aan de hand en wijst je de weg door Moneybird. Ook voor iemand met minimale boekhoudkennis is een training Moneybird door Peggy een aanrader. Handige tips & tricks (!), uitleg in duidelijke en eenvoudige taal. Het feit dat je, wanneer je zelf bezig gaat, Peggy kan benaderen wanneer je een vraag hebt is bijzonder fijn.

 • Petra Jansen Architect - Petra Jansen

  ★★★★★

  Al jaren wilde ik overstappen op een boekhoudprogramma, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk recherche gedaan; hier kwam als favoriet MoneyBird uit. Account aangemaakt; maar hoe dan verder? Omdat deze programma’s niet echt een handleiding beschikbaar stellen, lastig.

  Toen kwam ik in contact met Peggy Peerboom van Office Support Limburg. Zij liet tijdens een mini-workshop een groep ondernemers kennis maken met MoneyBird. En vertelde toen ook, dat ze ging starten met het geven van ECHTE workshops MoneyBird. Inhoud: uitleg en vooral het inrichten van MoneyBird voor je bedrijf.

  Na (eigenlijk al tijdens) deze workshop kon ik meteen aan de slag met MoneyBird. Offertes, facturen en vooral realtime inzicht in mijn boekhouding - nu eindelijk mogelijk. En wat een winst aan tijd, die ik nu kan stoppen in mijn echte werk!

  Voor wie nog twijfelt: gewoon doen! Met Peggy heb je een deskundig iemand naast je, die graag haar kennis deelt. Ook na de workshop kun je via een MoneyBird Support groep op Facebook in contact blijven met Peggy en andere ondernemers en hier met vragen terecht rondom MoneyBird.

 • Start Your Change - Michela Puliti

  ★★★★★

  Na een tijd lang mijn administratie zelf te hebben gedaan was ik toe aan opheldering en professionalisering. Ik besloot een Moneybird account aan te maken. Peggy heeft mij van A t/m Z erg goed geholpen om hier meer inzicht in te krijgen en mij alles uit te leggen. Tijdens een 3 uur durend Skype gesprek kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en ben ik erg goed geholpen. Ik kan weer met een gerust hart verder!

 • Kitty Weijers Office & Web Support - Kitty Weijers

  ★★★★★

  Om mijn Excelboekhouding achter mij te laten, ben ik bijna twee jaar geleden met Moneybird gestart. Omdat het niet mijn core business is, was de inrichting niet optimaal en daar liep ik de laatste tijd steeds vaker tegen aan.
  Doordat ik Peggys naam regelmatig tegen kwam als Moneybird kenner, heb ik een 1 op 1 sessie geboekt. Via Skype hebben we 3 uur lang alles doorgenomen. Van de inrichting tot en met het inboeken van facturen, bonnen etc.
  Ik kreeg fantastische tips en zal hierdoor veel meer overzicht hebben. Zij geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar hou ik van :-) Hierdoor kan ik op korte termijn zelfs al bezuinigingen doorvoeren!

 • Delorx - Kim Hoogmoed - van Dijk

  ★★★★★

  In eerste instantie dacht ik dat ik Moneybird zelf wel kon inrichten. Ik had van Peggy al een link gekregen om 120 dagen gebruik te mogen maken van het account en een aantal korte vragen mogen stellen. Je wilt als ondernemer toch ook keuzes maken in investeringen. Ik ben zelf handig met diverse systemen, daardoor twijfelde ik eerst een beetje of ik echt iemand hiervoor moest inschakelen.

  Na wat stoeien in het systeem dacht ik toch echt: dit moet beter kunnen. Ik wilde echt optimaal gebruik gaan maken van alle functionaliteiten en ik wist eigenlijk niet goed hoe ik dat kon doen. De 3 uur met Peggy waren geweldig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen, met concrete voorbeelden. Ik moet nu nog wel een aantal dingen zelf verder instellen,m aar door de sessie met Peggy weet ik waar ik op moet letten.

  Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik in 2019 volledig gebruik maak van het systeem. Heerlijk dat bepaalde functionaliteiten ook automatisch ingesteld zijn. Door Peggy is het systeem nu goed ingericht en kan ik kerstvakantie gaan vieren.

 • Pure Oliën - Richard Westveer

  ★★★★★

  Peggy is mijn redder in administratieland, ze vraagt door en krijgt daarmee precies boven tafel waar de schoen wringt. Dankzij haar hulp kan ik moneybird nu beter gebruiken en is er een hoop meer duidelijkheid en overzicht in mijn administratie gekomen.

 • Buro Lentemorgen - Julia van Ditshuizen

  ★★★★☆

  Ik werk nu al een tijdje met Moneybird, een superfijn boekhoudprogramma. Ik dacht dat ik het meeste wel wist en dat ik mijn boekhouding op orde had. Toch leek het me goed om een workshop bij Peggy te volgen. In 3 uur tijd, via Skype, zijn we door het programma heen gelopen. Peggy heeft me advies gegeven over hoe ik mijn boekhouding het beste kan inrichten, ik kreeg goede tips en ik heb nieuwe functies geleerd zodat ik Monyebird nog beter kan gebruiken. Kortom: de workshop was ontzettend waardevol. Dankjewel Peggy!

 • SK Support - Susanne Koning

  ★★★★★

  Wil je zeker weten dat je alles uit Moneybird haalt, dan raad ik je aan om een workshop met Peggy te volgen!
  Stap voor stap loop je met haar Moneybird door, je gaat zelf aan de slag, zodat je direct feeling krijgt. Samen zorg je ervoor dat alles goed staat ingeregeld, ze legt alles goed uit en geeft goede tips over de te gebruiken functionaliteiten. Hierna ga je veel zelfverzekerder je boekhouding doen en wordt het zelfs leuk!
  Peggy is een fijn persoon, legt goed uit en neemt de tijd.

 • Redactiehuis - Nicole Vijgen

  ★★★★☆

  Ik als leek in boekhouden wilde mijn administratie ook eens versimpelen en er iets van snappen. Gestart met Moneybird als online tool om mijn boekhouding mee te doen. Layout aanmaken en een factuurtje inboeken lukte nog wel, maar toen...
  Ik liep vast in het grote aantal functies en mogelijkheden van Moneybird. Samen met Peggy tijdens een een-op-een sessie in drie uur tijd alle functionaliteiten doorgelopen. Het was veel, maar wat was ik na afloop opgelucht en blij dat ook ik nu iets van boekhouden snap! Ik weet nu hoe ik heel snel inzicht krijg in de belangrijkste dingen van mijn boekhouding.
  👍 Bedankt Peggy om mij als leek in boekhouden net even dat steuntje in de rug te geven, waardoor ook ik nu vol van vertrouwen mijn eigen boekhouding kan doen!

 • DoorNoortje - Noortje Timmermans

  ★★★★★

  Ik heb gisteren een 1 op 1 coaching via skype gevolgd over Moneybird bij Peggy. Heel erg fijn. Ik kom net kijken in de ondernemerswereld en van boekhouden heb ik nog weinig verstand, maar na de coaching gisteren heb ik er echt zin in! Peggy heeft alles heel duidelijk uitgelegd en er is een opname van de skypesessie zodat ik alles op mijn gemak nog eens terug kan luisteren en kijken wanneer ik iets niet meer helemaal weet. Ik ga nu heerlijk aan de slag met mijn account en heb er echt zin in! Dit had ik nooit in mijn eentje allemaal kunnen uitzoeken. Peggy weet echt elke functie van moneybird!
  Dank je wel Peggy. En superfijn dat ik met vragen terecht kan in de FB groep.

 • Martine Virtual Assistant - Martine Nieuwenhuis

  ★★★★★

  Peggy heeft er voor gezorgd dat ik mijn Moneybird account beter ben gaan begrijpen en all features heb leren kennen. Ondanks dat Moneybird gemakkelijk in de omgang is, zijn er ook weer zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Peggy zorgt ervoor dat je grip krijgt op je eigen boekhouding en geeft je allerlei handige tips. Peggy als persoon is benaderbaar, helder en heeft door haar jarenlange ervaring veel begrip voor het werk als ZZP'er en ondernemer. We hadden voor onze 1-op-1 meeting slechts twee keer gemaild en toch voelde het tijdens de meeting heel vertrouwd, wat in mijn ogen een belangrijke kwaliteit is bij het begeleiden en coachen van anderen mensen. Echt een aanrader!

 • Your Life Coaching - Marca de Greef

  ★★★★☆

  Begin van dit jaar besloot ik zelf mijn boekhouding in de hand te gaan houden. Na rondvragen kwam ik uit bij Moneybird. De eerste stappen, het maken van een factuur was zo gedaan, maar er was meer nodig. Ik wilde graag hulp bij het inrichten van dit programma zodat ik het gemakkelijk kon gaan gebruiken en dat ik het vanaf het begin op de juiste manier zou gaan gebruiken. Peggy was hiervoor de juiste persoon. Al snel bleek er een online support groep te zijn waar ik gebruik van kon maken en ze kon me zelf in 3 uurtjes uitleggen wat ik nodig had. Na afloop van de Skype sessie had ik zowaar zin om verder te gaan met het uitwerken en inregelen van Moneybird. Administratie bijhouden is zo moeilijk nog niet . Peggy bedankt voor je heldere en uitgebreide uitleg. In 3 uur creëer je enorm veel waarde, bedankt!

 • Linda de Wit Coaching - Linda de Wit

  ★★★★★

  Peggy heeft mij ontzettend goed geholpen met het inrichten van Moneybird. Ze heeft mij stap voor stap laten zien welke instellingen ik in Moneybird moest aanpassen, zodat ik nu gelijk aan de slag kan. Ik ben erg tevreden met Peggy!

 • Jeanette Kea Office Support - Jeanette Kea

  ★★★★☆

  1 dag workshop gevolgd bij Peggy en ik weet eigenlijk meteen alles. Omdat je zelf aan het werk gaat tijdens de workshop kun je meteen de vragen waar je tegenaan loopt stellen. Superhandig.
  Peggy heeft veel kennis en ervaring in huis. Niet alleen over Moneybird, maar ook over boekhouden in het algemeen.
  Wil je controle over je administratie en begrijpen wat je aan het doen bent? Neem contact op met Office Support Limburg !

 • Yvonne Margaretha - Yvonne Liewes

  ★★★★☆

  Bij Peggy heb ik een worshop moneybird gevolgd. Super fijn om zo door het hele systeem meegenomen te worden. Ik voel me nu zeker om er goed mee te werken. Extra fijn dat Peggy ook inspeelde op wat voor mij en mijn on- en offline coach business van belang is tijdens de workshop.

 • Colorful Rebel Coaching - Yvette Hollands

  ★★★★★

  Wil jij ook met plezier je boekhouding doen?

  Bij deze zin kon ik me niks voorstellen en ik zag dan ook enigszins op tegen de workshop. Ik was bang dat ik het toch niet zou begrijpen en dat het verspillende tijd zou zijn.

  Maar niks is minder waar! Peggy doorloopt stapsgewijs alle mogelijkheden binnen Moneybird en geeft je de tijd en ruimte om gerichte vragen te stellen en je systeem in te richten.

  Ik zie nu zelfs uit naar het bijhouden van mijn boekhouding en heb er alle vertrouwen in.

 • Virtual Hopitality Support - Manon Franken

  ★★★★★

  Gisterenavond een 1 op 1 Skype sessie moneybird gehad van Peggy Peerboom. Wow wat heb ik veel geleerd, zeer waardevol. Heel veel tips gekregen en door haar goede uitleg snap ik nu nog veel meer van Moneybird! Ik ga met veel plezier aan de slag met mijn boekhouding.

Stuur Peggy een bericht

Je bericht wordt direct naar Peggy gemaild. Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.