Sandra Westein

SAAR. Business Organiser | Schiedam

Ondernemer steunt ondernemer van A tot Z! Op maat, geen standaard.

Door jarenlange ervaring als Personal Assistant/Managementassistent zet ik mijn brede ervaring in om jouw optimaal te kunnen ondersteunen. Office,- event,- en facilitairmanagement is voor mij ‘appeltje-eitje’. HR (werving & selectie, gesprekken voeren met oud en nieuw personeel) en het managen en/of opzetten van bijvoorbeeld een secretariaat hebben voor mij ook geen geheimen. Zet daarnaast flexibiliteit en hoge mate van professionaliteit en je hebt de gedroomde assistent/ondersteuner.

Ik heb ervaring opgedaan bij commerciele organisaties, zorgorganisaties en internationale organisaties. Ik ben ook eigen ondernemer, begrijp welke ‘problemen’en vragen kunnen ontstaan en kan ook als volwaardige sparringpartner/rechterhand jou en jouw bedrijf ondersteunen.

Ik ben jouw nieuwe assistent als je zoekt naar: een gestructureerde organisator, iemand die goed (begrijpend) kan luisteren, iemand die praktisch en gestructureerd is, iemand die je kan vertrouwen, een zelfstandige, – en harde werker en vooral een vrouw die verstand heeft van zaken.

Neem contact met mij op en we kunnen in een persoonlijk gesprek (live, skype..) vrijblijvend bespreken wat ik kan bieden om je de tijd weer terug te geven die je tot nu toe hebt gemist!

Klanten

Sandra werkt en werkte onder andere voor:

Twentse Ambassade, Diverse zorgorganisaties, Business Club Schiedam, People's Business (netwerkevenement)

Stuur Sandra een bericht

Je bericht wordt direct naar Sandra gemaild. Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.